اختلالات اینترنت در ایران زیر سر کیست؟

اپراتورهای اینترنت ثابت اعلام می‌کنند که مشکل کاهش سرعت و افت کیفیت اینترنت در کشور مربوط به این شرکت‌ها نیست و به‌خاطر کمبود پهنای باند در کشور است.

به گزارش تحریریه، مشکلات اینترنت کشور در دو ماه گذشته افزایش درخورتوجهی یافته و امروز این مشکلات به اوج خود رسیده است. از حدود دو ساعت پیش نیز رادارهای ابرآروان که وضعیت ارتباطات اینترنت ایران را براساس اطلاعات زیرساخت کشور در لحظه رصد می‌کند، نشان داده است که وضعیت اختلال اینترنتی در ایران به اوج خود در شهرهای مختلف رسیده است.

در تماس با مدیران برخی شرکت‌های اینترنتی، آن‌ها اعلام می‌کنند که این مشکل ربطی به زیرساخت‌های شبکه آن‌ها ندارد و پهنای باندی که از شرکت ارتباطات زیرساخت می‌گیرند، با کاهش و کیفیت پایین مواجه می‌شود. به‌گفته آن‌ها، اینترنت در یک ماه گذشته در بعضی ساعت‌ها دچار پکت‌لاست (packet loss) می‌شود.

اختلالات اینترنت در رادار ابر أروان

براساس شنیده‌هاّ، از زمان تغییر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش ماهانه و موردنیاز کشور در زمینه پهنای باند بین‌الملل اتفاق نیفتاده و کشور با کاهش پهنای باند اینترنت مواجه است. گفته می‌شود شورای عالی فضای مجازی که طبق دستوری باید مجوز واردات پهنای باند را به شرکت زیرساخت بدهد، مجوز واردات پهنای باند را برای این شرکت صادر نکرده است.

درحالی‌که اپراتورهای اینترنتی اعلام می‌کنند مشکل اینترنت کشور از کمبود پهنای باند از سمت زیرساخت است، امروز ۱۸ مهر رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا گفته است که پیرو شکایت‌های مطرح شده درباره کندی اینترنت، مقرر شد که در اسرع وقت هم اپراتورها به‌ویژه شرکت مخابرات ایران و هم شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به توسعه‌های لازم اقدام کنند.

فلاح تأکید کرده است:

با آغاز سال تحصیلی جدید از مهرماه و برگزاری اغلب کلاس‌های دانشجویان و دانش آموزان به‌صورت مجازی میزان و حجم استفاده از اینترنت افزایش درخورتوجهی یافته است که این امر موجب کندی سرعت اینترنت در برخی نقاط و در ساعات پیک استفاده شد. این شلوغی در ساعات پیک درنهایت باعث نارضایتی برخی از مشترکان شد.

فلاح اضافه کرده طبق جلسه‌ای که با اپراتورها، مخابرات و شرکت زّیرساخت داشته‌اند، نقاط دارای مشکل در شبکه هم در اپراتورها و هم در شرکت ارتباطات زیرساخت شناسایی و مقرر شده که در اسرع وقت هم اپراتورها به‌ویژه شرکت مخابرات ایران و هم شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به توسعه‌های لازم اقدام کنند و سازمان تنظیم هم مسئول پیگیری موضوع تا انجام کامل اقدامات خواهد بود. او ابراز امیدواری کرده که با انجام این اقدامات، مشکل کندی اینترنت در ساعات پیک در برخی نقاط کشور حل و رضایت مردم حاصل شود.

منبع: زومیت

پایان/

۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۷
کد خبر: 13131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 12 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 7
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 2
    • محمد فاضلی SE ۰۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      2 0
      اصلا رضایت بخش نیست من از سرویس گیمینگ مخابرات اذربایجان شرقی استفاده میکنم پینگ تایم به بالا 700 میرسه و کلا نمیشه بازی کرد
    • IR ۰۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      8 4
      از نظر ما شهروندان دستور مستقیم آقای رییسی است ولا غیر.
    • IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      2 0
      اگر زیر ساخت وجود نداره... اگر توانایی ارايه سرعت تبلیغ شده را ندارید نباید سرویس و هزینه اینترنت را به قیمت سرعت بالا از مشتریان طلب کنید. این حداقل کاریه که باید بکنید وگرنه اسمش میشه کلاهبرداری اپراتورها. که همین هم هست... اپراتورها به کی تعلق دارند؟ کی تو این مملکت میتونه صاحب اپراتور باشه؟ باریکلا حدس تان درست است!
    • Amir IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      2 0
      الان چند روزه مخابرات مشهد پکت لاس وحشتناک داره افتضاح بوده بدترم شده
    • Ramin IR ۱۵:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 0
      دو ساعت قطع وصل میشن
    • ناشناس IR ۲۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 0
      انگار فقط تو ایران دانش اموزان و دانشجویان مجازی درس میخونن!!!!! بقیه تنبل بی سواد.....
    • امین IR ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      0 0
      در پاراگراف های بالاتر از سخنان آقای فلاح مشکل چیز دیگری اذعان شده که جواب ایشون هیچ ربطی به این موضوع نداشته، متأسفم واقعاً